Mærkeure til fornuftige priser

SE VORES NYHEDER

Finansering

Hos ureogmsmykker.dk har du mulighed for at købe ure og smykker på afbetaling. Vi samarbejder med Viabill og Anyday, som yder en god service og har gode afdragsordninger og naturligvis uden renter og gebyrer. Man vil i løbet af ganske få minutter modtage et svar om man er godkendt. Læs mere om de 2 afbetalingsmetoder herunder og besøg deres hjemmeside for yderligere information.

Køb på afbetaling med Viabill

Køb ur eller smykker på afbetaling


ViaBill er en betalingsmetode, der giver dig mulighed for at shoppe så mange gange du vil for op til 2.000 kr. ViaBill gør det muligt for dig at “købe nu og betale senere”. Når du betaler tilbage til ViaBill, betaler du i 4 lige store månedlige betalinger – helt uden renter.


  • Der er øjeblikkelig godkendelse ved kassen.
  • Det er gratis at bruge ViaBill.
  • Du ligger det i din indkøbs kurv og går direkte til betaling.
  • I betalings processen vælger du Viabill som betalingsmetode.
  • Vores systemer leder dig nemt og hurtigt igennem ansøgnings processen og du får med det samme at vide om du kan godkendes til at købe med Viabill


Der er ingen renter og gebyrer, når du betaler med ViaBill. Det er gratis at have en ViaBill konto, når du shopper for op til 2.000 kr.

Hvis du derimod ønsker at shoppe for mere, har du mulighed for at blive opgraderet til en gebyrbærende konto på 5.000 kr. eller 10.000 kr. Her vil der være et månedligt gebyr på hhv. 49,00 kr. og 99,00 kr. Vi tror på gennemsigtige priser.


Du kan tilmelde dig ViaBill ved kassen på alle webshops der har ViaBill.
Det er enkelt; Du skal bare vælge ViaBill som betalingsmetode under betalingsvalg.

Første gang du betaler med ViaBill, skal du igennem en kort oprettelse. Her har vi kun brug for din email, mobilnummer, CPR- nummer og dine kortoplysninger. Du ved indenfor 20 sekunder, om du er godkendt til at betale med ViaBill.


For at bruge ViaBill skal du:

  • være minimum 18 år.
  • have et gyldigt og verificerbart mobilnummer.
  • have et dansk betalingskort (VISA eller Mastercard).


Køb på afbetaling med Anyday

Delbetaling på under et minut

Anyday er en ny måde at betale på. En rente- og gebyrfri betalingsløsning, der giver dig friheden til at købe i dag i stedet for at vente til i morgen, der giver dig mulighed for at shoppe så mange gange du vil for op til 5.000 kr. Anyday gør det muligt for dig at “købe nu og betale senere”. Når du betaler tilbage til Anyday, betaler du i 4 lige store månedlige betalinger – helt uden renter.

Hvad betyder det når vi skriver om vandtæthed

Læs vores anmeldelser