Rabat aftaler

Hos Ureogsmykker.dk ønsker vi at værdsætte den som er under uddannelse eller har gjort noget godt for Danmark. Derfor tilbyder vi nedenstående rabat. Studierabat, Veteranrabat og mange andre rabatter. Mangler der en rabat, er man velkommen til at skrive til os og så vi lave en aftale.

Er du studerende, så skynd dig at få din studierabat og køb et ur, så du kan møde til tiden.


Sundhed og Pleje

Her finder du alle rabat aftaler tilknyttet SUNDHED OG PLEJE.


Veterankortet

Her finder du alle rabat aftaler tilknyttet dit VETERANKORT.


Varde Kasernes personaleforening

Kan få rabat gennem foreningen. Rabatkoden giver 15 % Rabat.


Studierabat

Studenter kan få studierabat gennem STUDENTOFFER og opnå en rabat på 15 %. Tilmeld dig på deres hjemmeside og få den gyldne rabatkode til din studierabat. Vi tilbyder studierabat online på smykker og ure. Se vores store udvalg og gør gavn at din studierabat.


CashbackAPP

Danmarks nemmeste fordelsprogram, hvor du sparer penge, hver gang du handler hos Neverlate.dk og andre webshops. Brug dit dankort, som dit eneste fordelskort, så sparer du automatisk penge, hver gang du handler hos tilmeldte butikker og webshops. 8 % Cashback fra Ure og Smykker - Se mere her: CASHBACKAPP


Pricerunner

Her er siden for dig, der vil gøre smarte køb. Pricerunner samler de seneste og bedste rabatkoder fra dine favoritbutikker. Gå ikke glip af muligheden for et godt tilbud. Kast et blik på rabatkoderne og tilbuddene, mens de stadig er gyldige!

Ure og Smykker - tilbyder rabatkode hos PRICERUNNER.


Rabatter - Vores rabatter gælder ikke på i forvejen nedsatte produkter.