Mærkeure til fornuftige priser

PRISMATCH I DANMARK

Returnering af produkter

Når du opretter en retur, bliver du bedt om at udfylde navn, adresse, e-mail og ordrenummer. Når du har gjort dette, kan du hente og printe en returseddel og en pakkelabel til din forsendelse. Du modtager også både returseddel og pakkelabel på e-mail. Retursedlen skal du udfylde med information om dig, årsag til retur og vigtigst af alt dit ordrenummer. Denne skal sendes med din vare ind til os. Din pakkelabel skal klistres uden på pakken. Når vi modtager din pakke, går vores returteam hurtigst muligt i gang med at behandle din sag.  Vi har 1-5 dages behandlingstid på returforsendelser afhængig af sæson og travlhed.

Vores adresse er:

Ureogsmykker.dk
Risvej 75, 5800 Nyborg

Tlf: 78700987
Email: reklamation@ureogsmykker.dk

Returret

Vi tilbyder 365 dagens returret, dog skal gældende bestemmelser overholdes. Vi tager kun imod ubrugte varer, der returneres i original emballage uden skader og mangler. Varer skal være os i hænde 14 dage efter returret er meldt.

Reklamation

Du har 2 års reklamationsret, når du handler hos Ureogsmykker.dk

Inden du opretter en reklamation bedes du kontakte kundeservice på reklamation@ureogsmykker.dk hvor du får svar indenfor 24 timer på hverdage.

Sådan opretter du en reklamation:

  1. Oplever du fejl på din vare, efter du har taget den i brug, skal vi derfor have din vare ind som en reklamation, så vi kan udbedre fejlen eller ombytte til en ny. 
  2. På portalen bliver du bedt om at udfylde navn, adresse, e-mail og ordrenummer. Når du har gjort dette, kan du hente og printe en reklamationsseddel og en pakkelabel til din forsendelse. 
  3. Du modtager både reklamationsseddel og pakkelabel på e-mail. 
  4. Reklamationssedlen skal du udfylde med information om dig, årsag til reklamationen og dit ordrenummer. Dennes skal sendes med din vare ind til os. 
  5. Din pakkelabel skal klistres uden på pakken. Fragtomkostninger i forbindelse med en reklamation er gratis for dig, med mindre reklamationen er uberettiget. Når du bruger vores label, er din pakke fuldt forsikret og sporet under forsendelsen.
  6. Vi sørger for at få din vare vurderet og sent retur til dig hurtigt og effektivt uden omkostninger. Dog kan behandlingstiden i travle perioder variere op til 14 dage.

    Du har 2 års reklamationsret på din vare. Reklamation skal ske inden for rimelig tid efter, at fejlen er konstateret og senest 2 måneder efter.

    Udbedring af forhold som skyldes købers behandling, herunder skødesløshed eller fejlagtig behandling og hærværk, er ikke omfattet af Ureogsmykker.dk forpligtelse til udbedring.

Fortrydelse

Ved handel over internettet (som privatperson) har du altid to ugers fortydelsesret. Ønsker du at benytte dig af denne, bedes du sende din vare retur til nedenstående adresse. Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan sender en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder til Ureogsmykker.dk.

Fortrydelsesret med Trykhedsmærket

Hos Ureogsmykker.dk bærer vi Tryghedsmærket, som indikerer at du trygt kan handle ved os. Derfor udvides vores fortrydelsesret til 30 dage.


Fortrydelsesformularen findes også  sidst i din ordrebekræftigelse.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.


Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til Risvej 75, 5800 Nyborg uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Du skal selv betale for returnering af varen, og kan anvende vores retur portal nederst på siden.

Vores adresse er:

Ureogsmykker.dk
Risvej 75, 5800 Nyborg

Tlf: 78700987
Email: fortrydelsesret@ureogsmykker.dk

Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.

Fortrydelsesret ved køb på nettet
Start din fortrydelsesret her - Fortrydelsesformular
Køb retur fragt

Læs vores anmeldelser